PNL
PSD
PMP

Primăria Municipiului Suceava a premiat, astăzi, doi dintre sportivii importanți ai orașului, pentru rezultatele deosebite obținute în Campionatele de Culturism și Fitness. Premiile au fost înmânate de primarul Sucevei Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi.

Toma Dorel a obținut titlul de Campion European Absolut la Campionatele Europene de Culturism din Spania, locul I masters 40-46 ani, categoria +100 kg la Campionatul Național de Culturism și Fitness desfășurat la Sibiu și locul III la Balcan Championships seniori și masters, categoria +100 kg, desfășurat la Drobeta Turnu Severin.

Tcaciuc Cristi Mihai a obținut locul II la Balcan Championships seniori, categoria 90 kg, desfășurat la Drobeta Turnu Severin. 

“Sportul ajută la dezvoltarea individuală, dar conduce și la remarcarea și recunoașterea orașului nostru în contexte pozitive.

Îi felicităm pe cei doi campioni suceveni pentru rezultatele obținute, le mulțumim că au reprezentat Suceava cu succes și le urăm mult noroc în competițiile viitoare!”, a declarat Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Daniel Cadariu - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava