Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai mulți elevi ai Colegiului Național ”Petru Rareș” din Suceava au obținut premii importante la Olimpiada Națională de Limbi Străine și la Olimpiada Națională de Biologie.

Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză

Astfel, Andreea Gînga, din clasa a XI-a A, a obținut premiul I la Olimpiada națională de limba franceză. Ea este pregătită de profesoarele Laurica Ciurari și Luminița Mocanu. Tot la limba franceză Alina Doboș, din clasa a XII-a I, profesor Petronela Munteanu a obținut mențiune specială.

Premiul I la Olimpiada de Limba Engleză

Premiul I a fost adjudecat și la Olimpiada de Limba Engleză prin eleva Ştefania Mocrei Rebrean, din clasa a XII-a E. Tot la engleză Ruxandra Mihailiuc, din clasa a X-a E a obținut mențiune MEN. Aceștia sunt îndrumați profesorii Nicoleta Andronachi, Anamaria Fomin, Mihaela Fodor și Dana Postolache.

Mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă

La Olimpiada Națională de Limba Spaniolă trei elevi de la ”Petru” au obținut mențiuni: Alexandru Gorcea, din clasa a IX-a E – mențiune MEN, Sabina Semenciuc, din clasa a XI-a D – mențiune specială, George Gherasim, din clasa a X-a G – mențiune specială. Profesor îndrumător este Ancuța Norocel.

Premiul special la Olimpiada Națională de Biologie

La Olimpiada Națională de Biologie Cezara Zaharia, din clasa a VII-a și-a adjudecat premiul special iar Maria Pascal, din clasa a VII-a și Alexandra Meşinschi, din clasa a XI-a D, mențiune MEN. Profesor îndrumător este Mariana Drumea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava