Concert pascal
MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a anunţat astăzi că fiecare dintre cei patru elevi suceveni care au obţinut anul acesta nota zece la examenul de Bacalauret vor fi premiaţi cu suma de 1.000 de lei. Gheorghe Flutur a spus că în şedinţa Consiliului Judeţean de pe data de 19 iunie a.c. va propune adoptarea unui proiect de hotărâre prin care cei patru elevi să fie premiaţi, ca o recunoaştere a rezultatelor deosebite obţinute la examentul de Bacalaureat. Reamintim că patru absolvenţi de liceu din judeţul Suceava au reuşit să obţinut calificativul maxim la toate probele Bacalaureatului din acest an. Note de zece au luat Daniel Ciobanu – Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, specializarea Tehnician în activităţi economice, Adina Luisa Lavric – Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, specializarea Ştiinţe ale Naturii, Andreea Nistor – Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Matematică – informatică şi Mihai Prelipcean – Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Matematică – informatică.
„Voi propune adoptarea acestei hotărâri pentru că vrem să-i premiem pe aceşti elevi care au reuşit să obţină rezultate deosebite la examenul de bacalaureat, ca o recunoaştere a muncii lor”, a spus Gheorghe Flutur.

Premii în bani de la CJ Suceava pentru elevii suceveni care au obţinut 10 la Bacalaureat, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava