MOPAN Suceava

Pentru prima oară în ultimii ani cei mai buni sportivi ai judeţului Suceava au fost premiaţi în cadrul unul spectacol cu cântec şi joc. Sala Ansamblului „Ciprian Porumbescu” a găzduit gala premiilor sportive din 2012 şi a fost una în care sportul şi-a găsit loc alături de muzică şi dans.
Cei mai buni sportivi în anul 2012 au fost recompenasaţi alături de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a vicepreşedintelui aceleiaşi instituţii, Alexandru Băişanu şi a primarului municpiiului Fălticeni, Cătălin Coman. Directorul DJST Suceava, Cezar Moscaliuc a ţinut să menţioneze faptul că performanţele din 2012 au fost unele deosebite şi că mulţumeşte tuturor ceor care au fost alături de sportul sucevean.
„Am cântat la vioară când eram mic, dar am renunţat la idee pentru ca apoi să joc volei. Nu am continuat în acest sens, dar am fost şi voi fi alături de cei care fac performanţă.
Consiliul Judeţean Suceava va fi alături de sportul de pe aceste meleaguri de fiecare dată când este nevoie şi sper ca în anii anii viitori să avem parte de performanţe superioare.
Le urez tuturor Sărbători Fericite şi La mulţi Ani şi la un an nou 2013 mai bun” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nehifor.
„Am urmărit ascensiunea sportului sucevean şi respect oamenii care au realizat performanţe speciale în 2012. Vreau să-i asigur pe cei care fac performanţă în domeniu că îi voi sprijini.” A spus şi vicepreşedintele Alexandru Băişanu.
„Am susţinut sportul sucevana şi atunci când am foste director la DJST şi a voi face şi acum când sunt primar la Fălticeni. Ştiu ce muncă depun sportivii şi merită recompensaţi şi nu numai la sfârşit de an” a completat primarul Fălticeniului, Cătălin Coman.
Clasamentul primilor zece sportivi ai anului 2012 ai judeţului Suceava:
1. Cristina Casandra – atletism
2. Gianina Beleagă – canotaj
3. Ioana Vrînceanu canotaj
4. Florin Mocuţa – atletism
5. Elena Bacinschi – tir cu arcul
6. Alexandru Dănilă- tir cu arcul
7. Constantin Huţuleac – lupte greco-romane
8. Liviu Timiş Şchiopu – schi fond
8 Andrei Leancă – atletid
9. Marius Ungureanu – biatlon
9Lăcrămioara Perijoc – box
9Irina Potângă – biatlon
10. Marta Omania – canotaj
10Corneliu Costea – tir4 cu arcul
10 Ilie Rătundu atletism
Cei mia buni sportivi ai Sucevei, alături de cei mai buni antrenori, susţinători ai secţiei de Tineret, voluntari şi reprezentanţi ai instituţiilor care au susţinut şi sprijină în continuare sportul sucevean au fost premiaţi de către DJST Suceava.
Alături de Ansamlblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava şi grupul „Piruet” de la Palatul Copiilor din Suceava, sportivii suceveni şi nu numai ei au fost martorii unei performanţe deosebite a ansamblului Cozacioc din Bălcăuţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava