• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi elevi suceveni au cîştigat premiul II, iar alţi şase au obţinut menţiuni ,la cea de-a VI-a ediţie a Concursului Naţional de Matematică „Euclid”. Concursul se adresează elevilor din clasele I-XII, iar la etapa finală a ediţiei 2013 au fost peste 7.700 de participanţi din întreaga ţară. Premii II au cîştigat Paul Vasile Balaban, elev în clasa I la Şcoala nr.1 din Suceava şi Antonia Ioana Leuciuc, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”. Menţiuni au obţinut patru copii din clasa I, unul din clasa a II-a şi unul din clasa a IV-a. Elevii din clasa I sînt Miruna Busuioc de la Şcoala „Petru Muşat” din Siret şi Adelina Denisa Coca, Ioana Marta Nichiforiuc şi Ramona Repciuc, de la Şcoala nr.2 din Rădăuţi. Elevul de clasa a II-a este Daria Teodora Cîrciu, de la Şcoala „Dimitrie Onciul” din Straja, în timp ce elevul din clasa a IV-a se numeşte Laura Ştefana Vida şi învaţă la Şcoala nr.1 din Suceava. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, profesorul Gheorghe Lazăr, a precizat că premiul II a constat într-o bursă de studiu de 700 de lei, o medalie de argint şi o diplomă de merit. Potrivit profesorului Lazăr, cîştigătorii menţiunilor au primit cîte o bursă de studiu de 100 de lei şi cîte o diplomă de merit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava