Concert pascal
MOPAN Suceava

Viitorii miri sunt invitați în perioada 12 – 14 februarie, la cea de-a treia ediție a târgului de nunți ”Trend Mariaj” din incinta Shopping City Suceava, pentru a descoperi ultimele tendințe pentru cel mai important moment din viața lor. Nunta este evenimentul la care stilul, emoțiile și distracția se reunesc pentru a crea cele mai frumoase amintiri din viața îndrăgostiților, așa încât merită gândită în cele mai mici detalii, pentru a fi cu adevărat memorabilă.
La ”Trend Mariaj” ai șansa să te întâlnești cu cei mai buni specialiști în domeniu și să alegi ceea ce se potrivește cel mai bine nunții voastre. Peste 30 de expozanți îi așteaptă pe viitorii însurăței la târgul de nunți din incinta centrului comercial pentru a le oferi cele mai bune sfaturi în materie de nunți. Așadar, fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii, ori să alegi o gamă variată de servicii, ”Trend Mariaj” este locul în care dorințele tale vor prinde contur.
În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate numeroase modele de rochii de mireasă (My Bride; Bride2be Boutique), precum și costume de mire de la clasic până la modern sau ”made to measure” (Camiceria Italiana; Dovani; Formens), așa încât fiecare să își găsească ținuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete (Stil Biju, Sabrini, Atlantis Gold), pachete foto (Cătălin Cîmpan; Ovidiu Leșan; Floricel Adrian; Marius Rădăşanu; Girigan Marius; 25FOTOgrafi.ro); pachete video (Wedding Zone; Simply Mind; Ignatescu Media Video; Criss Cam Video), decoraţiuni si aranjamente florale (Design Art; Gala Design; Mariage D`Amour; Decorațiuni Tomiot; Crystal Mariaj, Royal Wedding & Events; Florăria Exotica; Kontur Events; Mariage D`Amour, FlowerArt, Luxury Events), invitații, torturi și prăjituri (Cofetăria Criss; Delicatese Larisa; Cofetaria Romarga, Mopan), masă cu fructe (Arta și Fructa), sonorizare și lumini arhitecturale (Party Show Entertainment; Rekord Sound), DJ și formații (Dj Verony), make-up & hairstyle (Salon D`Anais; Salon Hairstyle; Salon Coquette), locații de nuntă (Casa cu Maci), dar și destinații atractive pentru luna de miere (agenția Life Tour).
Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga marele premiu: un pachet muzical complet pentru nuntă, în valoare de 2500 euro, oferit de Taraful Laura Olteanu (oferit pentru luna octombrie 2017) sau alte premii importante puse în joc pentru viitorii miri: ședință foto de cuplu – (în valoare de 300 euro) – fotograf Cătălin Cîmpan; ședință foto de cuplu – 25FOTOgrafi.ro; ședință foto de cuplu – Marius Girigan; set pahare de miri – Crystal Mariaj; set pernuță de verighete + pahare de miri – Gala Design; decorațiuni masa mirilor – Kontur Events; voucher 10% reducere – Bride2be; buchet de mireasă – Royal Wedding & Events;3*voucher 5olei- Salon D’Anais .
Duminică, 14 februarie, începând cu ora 14:00, sucevenii sunt invitați la un spectacol cu muzică live de excepție susținut de artiști de seamă apreciați de publicul sucevean: Trupa 9, Alter Ego, Vers us Band, Laura Olteanu, Dj Verony Team, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu, Fly Band, Crețu Cătălin Jazz. De asemenea, vizitatorii vor putea admira și demonstrații de dans susținute de Bucovina Dance Studio, Bianca Coștiug, precum și demonstrații de hairstyle & make-up oferite de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava.
Pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc sa își unească destinele pentru o zi, sunt invitate la „Căsătoriilor de probă”, care vor fi oficiate de Romeo și Julieta. Aceștia vor sărbători cu şampanie, vor primi certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante moment. În plus, sâmbătă și duminică, îndrăgostiții vor beneficia de caricaturi gratuite realizate de artistul BOA în cadrul târgului de nunți ”Trend Mariaj”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava