Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai importantă noapte a muzicii americane a avut loc în 26 ianuarie. Premiile Grammy reprezintă și ocazia ideală pentru ca vedetele să-și expună atuurile fizice în cele mai spectaculoase ținute. Nici anul acesta nu a făcut excepție, căci mare parte dintre doamnele invitate la eveniment au optat pentru rochii cu vedere la decolteu sau la picioarele tonifiate. Unele mai curajoase au ales să expună ambele zone ale trupului, notează click.ro.

Dacă au dat greș sau nu decid criticii de modă, dar cântărețele, actrițele și modelele prezente pe covorul roșu al Premiilor Grammy 2020 și-au pus la bătaie nu doar calitățile fizice, ci și echipe întregi de stiliști.

Partenera de viață a lui John Legend, fostul model Chrissy Teigen, a atras toate privirile cu o rochie decupată în zonele potrivite. Ținuta portocaliu aprins, cu umeri supradimensionați, a fost decupată până în zona abdomenului, fără a lăsa la vedere mai mult decât vedeta și-a dorit, iar deschizătura de pe piciorul stâng nu a făcut-o să arate deloc vulgară, ci doar super sexy, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/premiile-grammy-2020-picioarele-dezgolite-si-decolteul-pana-la-buric-preferatele-vedetelor-de-pe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava