Premiu internațional de prestigiu pentru pateul de păstrăv afumat produs la Valea Putnei
Pateul de păstrăv afumat Trutta Dux produs în satul sucevean Valea Putnei, din Pojorîta, de firma Quality Natural SRL sub brandul Valeputna a primit un nou premiu. Este vorba despre cel mai vechi premiu Gourmet „Monde Selection”.
Distincţia este acordată de un Institut cu sediul în Bruxelles. Compania suceveană a transmis că după un proces de evaluare care a durat 4 luni, și după testarea și în laborator, a peste 20 de parametri, de către 70 de chefi din circuitul Ghidului Michelin, produsul Trutta Dux a obținut premiul „Monde Selection-Silver Award”.
În 2016, Trutta Dux a obținut 2 stele de aur din partea unui Institut din Bruxelles, iar în 2017 o stea de aur din partea unei asociații din Londra.
Premiu internațional de prestigiu pentru pateul de păstrăv afumat produs la Valea Putnei,