MOPAN Suceava

În cadrul ediţiei de anul acesta a Galei Femeilor Liberale, Organizaţia Judeţeană a Femeilor Liberale Suceava a fost premiată pentru programele de educaţie pe care le-au realizat, precum şi pentru organizarea dezbaterilor publice despre clasa pregătitoare. Gala Femeilor Liberale a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Teatrul Constantin Nottara din Bucureşti. La eveniment au fost prezente peste 340 de femei liberale din organizaţiile din întreaga ţară. Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale Suceava, Cristina Teodorovici, a declarat că această gală este un eveniment în care sunt evidenţiate filialele cu rezultate deosebite, şi sunt premiate organizațiile care au promovat femei în calitate de alese locale şi parlamentare.

„Gala Femeilor Liberale este un eveniment ce marchează încheierea unui an de muncă și de proiecte derulate de către femeile liberale. Sunt premiate rezultatele obținute în urma străduinței şi eforturilor de peste an ale doamnelor liberale. 2012 a fost un an cu mare încărcătură politică, iar femeile liberale au fost angajate în trei campanii electorale importante”, a spus Cristina Teodorovici.

La Gală au participat, alături de doamnele care au reprezentant organizațiile OFL din toată țara, și mai mulți lideri ai PNL, respectiv Crin Antonescu, Norica Nicolai, Varujan Vosganian, Eugen Nicolăescu, Adina Vălean, Viorica și Mircea Ionescu Quintus.

În cadrul galei, președinta Organizației Femeilor Liberale, Lucia-Ana Varga, a declarat că „această a doua ediție a Galei Femeilor Liberale a arătat că forța și determinarea femeilor de valoare care s-au implicat în politică este prețuită în cadrul Partidului Național Liberal. Le-am premiat pe colegele noastre care s-au implicat în bătăliile politice pentru a promova inițiative în interesul cetățenilor, am premiat colegele care au ales să părăsească funcțiile din organizație pentru a-și folosi expertiza profesională în instituțiile guvernamentale și pe cele care din postura de reprezentanți ai societății civile au fost alături de noi în acțiunile pe care le-am derulat. Am arătat și de această dată că în centrul preocupărilor noastre politice este familia și că vom căuta în continuare cele mai eficiente soluții la nevoile ei”.

Premiu pentru femeile din PNL Suceava, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava