MOPAN Suceava

Termenul pentru depunerea materialelor: Luni 18 August 2014, ora 17.00 – CET  (Central European Time)    

Agenția Europeană de Mediu (EEA) impreuna cu Societatile care se ocupa de reducerea zgomotului, din Olanda și Regatul Unit, au constituit  o echipa de lucru in comun, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la impactul zgomotului asupra sănătății și pentru a recompensa inițiativele europene care pot ajuta la reducerea zgomotului excesiv. Orice produs, campanie, inovare sau sistem care oferă o soluție creativă la o problemă de zgomot poate fi nominalizat pentru Premiul: „SOUNDSCAPE AWARD”
Depunerile de proiecte, pentru aceasta competitie trebuie să fie transmise electronic la adresa de  e-mail: europeansoundscapeaward@eea.europa.eu    și vor  trebuie sa respecte criteriile stabilite mai jos:

Criterii de Eligibilitate:

Pot fi primite depuneri de proiecte pentru tip orice activitate, sau inițiativă în domeniul controlului zgomotului sau managementului zgomotului, care a fost efectuată până la 1 August 2014.
Agenția Europeană de Mediu înțelege că acest tip de activitate necesita timp pentru a fi proiectata și implementata și cel mai important, pentru a examina și măsura impactul.
Agentia European de Mediu, salută re-depuneri de înregistrări din anii anteriori.
În cazul în care inițiativa pe care doriți să o prezentati s-a desfasurat pe perioadă mai lungă de timp decât ceea ce este specificta in cele de mai sus, vă rugăm să contactați europeansoundscapeaward@eea.europa.eu in vederea obtinerii mai multor informații.

Criteriile de apreciere din partea Juriului:

Prezentarea depunerii: Proiectul dvs. trebuie să descrie:

Natura sau problema de zgomot, abordarea adoptată pentru a înțelege problema, o descriere a soluției sau inițiativei pentru rezolvarea acesteia, dovezi ale impactului și rezultatul soluției sau inițiativei.
Prezentările vor fi, de asemenea, jurizate si apreciate pentru demonstrarea urmatoarelor:
Cooperarea comunitară, educația privind sursele de zgomot, soluțiile creative, eficiența costurilor, potențial de replicare în alte tari.

Depunerea proiectului care priveste participarea Dvs:  Trimiteti un e-mail la adresa: europeansoundscapeaward@eea.europa.eu care sa cuprinda numele Organizatiei Dvs. si la subiectul e-mailului, mentionati titlul Proiectului Dvs.

Vă rugăm să rețineți că propunerile ar trebui să cuprindă un maximum de patru pagini A4, in formatul final gata de imprimare. Documentul Dvs. trebuie sa faca referiri la link-uri suplimentare de pe internet, care vin in sprijnul aplicatiei dumneavoastră, astfel incit membrii juriului sa poata accesa aceste informații suplimentare, in cazul in care doresc sa o faca. Va rugam sa includeti detalii complete de contact. Veți primi o confirmare de primire a depunerii dumneavoastră de  e-mail. În cazul în care este necesar, din partea Agenției Europene pentru Mediu sau de la Societatea pentru Reducere a Zgomotului, care va va contacta pentru a clarifica punctele prezentate sau va solicita informațiile suplimentare pentru a sprijini depunerea Dvs. înainte ca juriul sa examineze toate observațiile.

Evaluarea Proiectelor și anuntarea rezultatelor:
Proiectele finaliste vor fi anunțate în luna Septembrie și veti fi invitați să participati la ceremonia de premiere, în luna Octombrie. Cu aceasta ocazie va fi anunțat cistigatorul si va fi prezentat premiul mentionat.

Mai multe detalii pe: http://www.eea.europa.eu/themes/noise/the-european-soundscape-award

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava