Comenzi MOPAN Suceava

Miercuri, 15 martie 2023, la București, în clădirea Parlamentului, a fost organizată gala „România ești TU”, o gală de prestigiu unde sunt premiați atât antreprenori, ONG-uri, persoane publice, cât și administrații publice centrale și locale, care au un rol determinant în comunitățile cărora aparțin. Primăria municipiului Rădăuți a primit premiul pentru „Investiții de succes în modernizarea infrastructurii și dezvoltare economică a municipiului”.  El a  fost ridicat de consilierii personali ai primarului Bogdan Loghin care a fost reținut la Rădăuți, în cadrul manifestărilor de la „Colegiul Național E. Hurmuzachi” și de la Spitalul Municipal.

Premiată pentru întreaga activitate și pentru aportul adus României, distinsa Margareta Pâslaru, a semnat pe cartea „Îngeri pentru România” primită de Primăria Rădăuți în cadrul galei, oferind un gând de „Reușită la Primăria Rădăuți”.

”Acest premiu reprezintă meritul comun al administrației locale, condusă de către dl. Primar, Bogdan – Andrei Loghin, și al dumneavoastră, dragi rădăuțeni.  Nu este un drum ușor, dar direcția dezvoltării municipiului nostru reprezintă singura direcție pentru care merită să depunem toate eforturile. Vrem să îi felicităm și pe colegii de la Consiliul Județean Suceava, care prin dl. vicepreședinte, Niculai Barbă, au adjudecat premiul pentru „Performanțe remarcabile în creșterea atractivității turistice si pentru dezvoltarea sustenabilă a județului Suceava, ca destinație turistică”. Rădăuțiul și Bucovina merită apreciate și este datoria noastră să contribuim activ la dezvoltarea lor, pe toate planurile”, au transmis cei de la Primăria Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava