MOPAN Suceava

Dorian Popa nu privește cu ochi buni anii ce urmează, căci, cu siguranță, pandemia, războiul din Ucraina și conflictele din întreaga lume și-au pus amprenta pe economia la nivel mondial, astfel că și afacerile din mediul imobiliar vor avea cu siguranță de suferit, notează click.ro.

Dorian Popa a învățat un lucru prețios: să nu se vândă pe bani puțini. Și bine face! După atâta trudă, trecut prin experiențe care i-au marcat existența, cântărețul nu mai acceptă să fie plătit cu remuneraţii mici, așa că își cere dreptul, mai exact cere cât valorează! Și valorează, căci e numărul 1 pe Youtube, Instagram și cam tot ce înseamnă rețele de socializare. A prins valul, iar lumea îl place, căci e natural, spontan și sincer.

Click: Ce planuri ai pentru următoarea perioadă din an?

Dorian Popa: Planurile mele rămân aceleași, neschimbate. Investesc, în continuare, în imobiliare. Muncesc cu drag și spor, dar nu pot să ascund faptul că sunt ușor îngrijorat de ceea ce va să vină. Din păcate, sunt și vorbe de bun augur și vorbe de rău augur. Acum, să vedem. Până la urmă, Doamne, Doamne va decide ce urmează. Trebuie să fim pregătiți, pentru că trebuie să luăm în calcul și partea mai rea a poveștii.

Ești pregătit să pierzi bani? Deși, toată lumea e pregătită să câștige bani

Nu cred că se poate pune problema, neapărat, de pierdut de bani, ci cât de, probabil, micșorarea profitului, în cazul în care se va zdruncina un pic piața. Nu vorbim de o piață anume, vorbim de întreaga piață, pentru că, din păcate, repercusiunile problemelor mondiale se simt în felul următor. Noi simțim abia acum repercusiunile din 2021. 2022 va fi resimțit abia în 2023. Atunci, până prin 2024, nu putem să spunem că știm ce a fost și că „aia a fost”. Încă, scalează problema.

Citește interviul complet pe: https://click.ro/interviurile-click/premonitiile-lui-dorian-popa-vine-criza-638861.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava