Concert pascal
MOPAN Suceava

Un preot de la o biserică suceveană a fost reclamat de către un enoriaș la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților că a admis la o cununie nași de altă confesiune religioasă.  ”Aș vrea să știu punctul dumneavoastră de vedere în această problemă … Cum este posibil ca un preot să îndrăznească să săvârșească Sfânta Taină a Cununiei admițând ca nași persoane de altă confesiune religioasă?!? Pentru bani chiar se acceptă orice?!  M-am interesat, este biserica din …., jud. Suceava. Am atașat și o poză în care se vede clar faptul ca nașa de cununie este de altă confesiune religioasă”, i-a scris enoriașul arhiepiscopului Calinic.

IPS Calinic: ”Nașii fac parte din Asociația Oastea Domnului, din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, deci confesiunea lor este Ortodoxă”

”În urma analizării celor sesizate de dumneavoastră, s-a constatat că nașii fac parte din Asociația Oastea Domnului, din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, deci confesiunea lor este Ortodoxă. Este posibil ca bentița de pe capul nașei să fi condus la părerea că ar aparține altui cult, dar vă asigur că nu este fondată”, i-a răspuns înaltul prelat.

Preot de la o biserică suceveană ”pârât” că a permis la o cununie nași de altă confesiune religioasă. ”Pentru bani chiar se acceptă orice?”, 7.0 out of 10 based on 66 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (66 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava