Concert pascal
MOPAN Suceava

Un preot profesor de religie la o școală suceveană a fost reclamat de un credincios la Arhiepiscopia Sucevei și Răduților, că agresează elevii și le vorbește urât. „Vreau să vă aduc la cunoștință că ….. și este profesor …… agresează elevii și defăimează ….., vorbește urât și nu vrea ….. A fost …… până în 2009 și după, preot în satul ……, unde nu a slujit decât un acatist de pe tabletă. Nu slujește nicăieri și își bate joc de cele sfinte! Mai are voie să poarte reverendă, chiar dacă nu face nimic ca preot? Dacă vreți să vă convingeți, trimiteți pe cineva la școală să întrebe, dar nu profesori, ci elevi. Poate o să spuneți că nu aveți treabă cu școala, dar este singurul loc unde vine. Iar copiii care merg la biserica parohiei sunt atacați continuu de el (are ….. ca titular) și nici măcar nu predă. Vă rog să faceți ceva în legătură cu el. A spus că nu vrea să slujească. Binecuvântați și iertați-mă!”, a scris enoriașul.

”Doamne, ajută! Sectorul Învățământ și cel Bisericesc al Centrului Eparhial vor verifica informațiile”, a transmis Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Preot profesor de religie la o școală suceveană reclamat că agresează elevii și le vorbește urât. ”Nu a slujit decât un acatist de pe tabletă”. Credincioșii cer ajutorul Arhiepiscopiei, 5.7 out of 10 based on 11 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (11 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava