Concert pascal
MOPAN Suceava

Pelicula “Man of God” (n.r. Omul lui Dumnezeu) a fost lansată, marți seară, în cinematografele din România, în prezența regizoarei Yelena Popovic. La lansarea filmului au fost prezenți  regizoarea  Yelena Popovic, înalte fețe bisericești de la noi, dar și actorii Alin Panc și Sandu Pop ( alias Varu Săndel), notează click.ro.

Înainte de vizionarea peliculei, părintele Vasile Ioana a rostit un discurs emoționant, amintind de minunile lui Nectarie de la Eghina.

Pelicula “Man of God \Omul lui Dumnezeu” este dedicată Sfântului Nectarie din Eghina, unul dintre cei mai iubiți sfinți contemporani. Din distribuție face parte și starul american Mickey Rourke.

„E greu sa ajungi în Împărăția lui Dumnezeu când ai mulți bani. Filmul a pornit de la ideea părintelui Efrem! Efrem a pus niște oameni cu bani mulți sa faca acest film! E primul film despre viața unui sfânt și minunile lui! Românul este pe primul loc în Europa, e cel mai religios popor! Nu aș vrea să mor până nu voi vedea viața sfinților pe ecran”,  a spus părintele Vasile Ioana, conform sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/preotul-vasile-ioana-dezlantuit-la-lansarea-2224263.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava