• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pentru pofticioşii care apreciază bucătăria autohtonă, în food court-ul Iulius Mall Suceava s-a deschis o nouă destinație. De curând, Ospăţul Regilor îi îmbie cu preparate cu un gust autentic românesc, dar şi inspirate din gastronomia internaţională.

Sucevenii și nu numai care își doresc să îşi condimenteze pauza de masă cu feluri de mâncare tradiţionale sau au poftă de delicii culinare specifice altor ţări au la dispoziţie un meniu variat, la Ospăţul Regilor. Tochitură moldovenească, sărmăluţe, varză cu afumătură, tocană de legume, ciorbă rădăuţeană, pârjoale, dar şi pui crispy, păstrăv, somon, salate variate și multe alte delicii se află printre propunerile noii locaţii din food court Iulius Mall. În plus, cei care își doresc un dulce ca la mama acasă pot opta pentru poale-n brâu, clătite sau torturi, iar cei care au poftă de un desert altfel se pot răsfăța cu tiramisu și waffe. Clienţii sunt aşteptaţi cu specialităţi culinare în arome apetisante, selectate zilnic din numeroase reţete din portofoliul Ospăţul Regilor.

Realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, de un bucătar cu experienţă, preparatele Ospăţul Regilor acoperă toate preferinţele gurmanzilor. În fiecare zi, clienţii beneficiază de oferte şi meniuri promoţionale, iar felurile de mâncare sunt adaptate fiecărui sezon.

Preparate cu specific românesc, la Ospăţul Regilor, în food court Iulius Mall Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava