Concert pascal
MOPAN Suceava

La invitația Consiliului de conducere al Asociației Euroregiunii Carpatice, Manuela Scripcariu, președinta Asociației Discover Bucovina va participa la Forumul Internațional de Cooperare Carpatică. Evenimentul este organizat în perioada 10 – 12 octombrie 2018 în Rzeszów, Polonia,  și va avea ca temă „Carpații – un spațiu social-economic comun în fața noilor provocări „.

Manuela Scripcariu a arătat că ideea din spatele forumului este de a crea oportunități pentru analiză, discuții, schimb de opinii și prezentarea pozițiilor și planurilor legate de stabilirea unui cadru multidimensional și intersectorial, parteneriate internaționale pentru dezvoltarea zonelor periferice ale Europei, cum ar fi Carpații.
La forumul din Polonia vor participa fi politicieni, oameni de știință, șefi ai unităților administrației publice locale, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și antreprenori din zona carpatică, precum și partenerii Euroregiunii Carpatica.

Cu această ocazie, fondatoarea și președinta Asociației Discover Bucovina va prezenta, în cadrul panelului „Social media și blogosphere”, cum să creezi un brand local de promovare al Bucovinei utilizând blogosfera de travel și social media.

Temele principale ale Forumului vor fi rolul turismului și al brandului CARPATHIA în integrarea zonei carpatice, protecția mediului și rolul Zonelor protejate  în stimularea dezvoltării Carpaților la nivel local, precum și rolul Tehnologiilor modere  și inovațiilor  în gestionarea proceselor de dezvoltare.

Președinta Asociației Discover Bucovina va promova potențialul turistic al Bucovinei în Polonia, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava