Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a dat startul înființării Organizației de Management a Destinației „Bucovina”. Gheorghe Flutur a convocat, astăzi, în Sala Unirii, viitorii membri ai OMD Bucovina, la ședință fiind prezent primari și viceprimari de stațiuni turistice din județ, reprezentanți ai unor instituții și ai mediului de afaceri, precum și consilierul ministrului antreprenoriatului și turismului, Viorel Seredenciuc. La începutul ședinței, Flutur a prezentat trofeul obținut de Bucovina prin proiectul „Ținutul Mănăstirilor” pentru „Destinația anului 2023” în România. „Cred că Bucovina merită acest trofeu, pentru că s-a muncit foarte mult. E rezultatul unui vot din partea unui prestigios juriu și a unei munci îndelungate pe care am făcut-o noi toți pentru a pune în valoare patrimoniul lăsat de Dumnezeu și cel creat de oameni”, a precizat Flutur.

Făcând referire la OMD Bucovina, el a spus că în ședința de săptămâna viitoare a Consiliului Județean va solicita o împuternicire din partea deliberativului pentru înființarea acestei organizații. De asemenea, Gheorghe Flutur a precizat că cei care vor să fie membri ai OMD Bucovina trebuie să transmită solicitările până miercurea viitoare. „Suntem un județ cu 25 de stațiuni turistice și trebuie să funcționăm coerent, altfel se pierde din forța și esența noastră. Și invităm toate stațiunile să fie membri fondatori. Suceava și Vatra Dornei s-au mișcat foarte repede, au deja aviz de la ministerul turismului și invităm în acest OMD și Direcția Silvică pentru că aveți foarte multe obiective și vrem să nu mai fie garduri între noi”, a spus Gheorghe Flutur. El a spus că prin acest OMD Bucovina vor fi realizate investiții inteligente și vor fi gândite pachete turistice integrate pentru ca turiștii să petreacă mai mult timp în județul Suceava.

„De asemenea, trebuie să rezolvăm aglomerația, prin investiții în centuri ocolitoare și autostrăzi, să avem o comunicare coerentă, să oferim siguranță și o foarte bună informare pentru turiști, inclusiv panouri pentru semnalizarea avertizărilor meteo. Avem în vedere să inventariem nemulțumirile turiștilor, să le discutăm și să corectăm, să-i îndepărtăm pe cei care promovează doar kitch-ul, șmecheria și profitul”, a transmis Flutur. El a subliniat că își dorește ca prima acțiune a OMD Bucovina să fie una de mare amploare, în care să fie toate organizațiile locale de management a destinației din județ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava