MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur i-a cerut astăzi, la Vatra Dornei,  vicepremierului Grațiela Gavrilescu, Ministrul Mediului, ca Guvernul să găsească o soluție pentru ca să ajungă gazul metan la Vatra Dornei.

Solicitarea pentru implicare vine și ca urmare a faptului că Guvernul se află în proces cu peste 570 de parohii, iar soluția deblocării ar putea fi emiterea unui Ordin de Ministru, având acordul proprietarilor și al Regiei Naționale a Pădurilor pentru trecerea magistralei de gaz metan.

Gheorghe Flutur a insistat pentru ca Guvernul să înțeleagă importanța pentru zonă a acestei magistrale.
”Vatra Dornei pierde în fiecare an 1,5 milioane Euro pentru un proiect, Utilități şi Mediu, iar gazul metan nici nu este ajuns aici. Creșterea prețului la lemnul de foc este un argument în plus pentru racordarea la gaz metan a zonei Vatra Dornei.  Practic, aducțiunea de gaz metan este singura soluție pentru deblocarea zonei din acest punct de vedere”, a  conchis Flutur.

De asemenea Gheorghe Flutur a solicitat Ministrului Mediului ca Guvernul să aloce, prin Fondul de Mediu, banii necesari închiderii celor 5 depozite temporare din județul Suceava, pe care tot Guvernul PSD le-a autorizat.

Sursa foto:www.hailadorna.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava