MOPAN Suceava

Tabăra de la Bucșoaia ar putea intra într-un viitor apropiat în circuit urmând să fie dedicată tineretului sportiv. Vestea a fost dată de președintele Consiliul Județean, Gheorghe Flutur, care astăzi la Vatra Dornei a avut discuții cu ministrul tineretului și sportului, Ionuț Stroe, privind finanțarea Taberei de la Bucșoaia.

”Am avut discuții cu ministrul tineretului și sportului despre finanțarea Taberei de tineret de la Bucșoaia. Sunt fonduri europene, Ministerul Tineretului și Sportului dorește să se implice în finanțarea acestui proiect la fel și Ministerul Fondurilor Europene. Vrem o tabără pentru tineret sportiv cu încurajarea sporturilor în această Tabără de la Bucșoaia care era cândva un reper. De luni dimineață primarul de la Frasin va fi la Ministerul Tineretului și Sportului pentru a găsi soluții. Consiliul Județean este pregătit să intre în parteneriat cu Primăria orașului Frasin pentru finanțarea taberei de tineret de la Bucșoaia”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava și ministrul Ionuț Stroe alături de prefectul Alexandru Moldovan, primarul Ilie Boncheș și deputata Angelica Fador au fost prezenți la Vatra Dornei, unde se desfășoară Cupa Mondială de sanie pe pârtie naturală.

Flutur despre redeschiderea taberei de la Bucșoaia

Flutur despre redeschiderea taberei de la Bucșoaia

Gepostet von Suceava News Online am Samstag, 18. Januar 2020

 

Președintele CJ Suceava și ministrul tineretului au stabilit la Vatra Dornei finanțarea Taberei de la Bucșoaia și orientarea ei către tineretul sportiv, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava