Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că proiectul pentru șoseaua de centură a orașului Gura Humorului, primul tronson din Autostrada Nordului, este într-un stadiu avansat. După o întâlnire cu directorul CNAIR, Cristian Pistol, șeful administrației județene sucevene a declarat: „la centura Gura Humorului suntem foarte avansați. Sigur mai apar mici probleme cu ariile protejate, cu viaductele prin apă sau cu Transgaz, dar sunt rezolvabile și în două luni trebuie să depună proiectul”, a spus Flutur. El a precizat că instituția pe care o conduce va organiza licitația pentru construcția șoselei de centură a Humorului.

De asemenea, Gheorghe Flutur a spus că CJ Suceava solicită ca drumul expres Suceava – Botoșani să fie construit la regim de autostradă, aspect discutat în cadrul ședinței de astăzi cu șeful CNAIR. „Și aici, noi, Consiliul Județean Suceava, suntem lideri de proiect. Am înființat o unitate de implementare a proiectului și lideri suntem noi, în asociere cu CJ Botoșani”, a precizat președintele Consiliului Județean Suceava. El a evidențiat faptul că în cadrul ședinței la care a participat la Suceava, directorul CNAIR „a văzut aici o implicare a județului Suceava cu toată armata de primari, șefi de deconcentrate, firme de proiectare. Mai mult, noi avem consilieri la nivelul Consiliului Județean Suceava care țin legătura cu CNAIR, participă la videoconferințe și ședințe. Suntem parte în acest proiect pentru că interesul este să deblocăm și să facem și noi autostrăzi”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava: Suntem foarte avansați cu proiectul pentru centura Gura Humorului, primul tronson din Autostrada Nordului, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava