Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a fost prezent vineri la recepția lucrărilor de modernizare a două tronsoane de drum comunal din localitatea Zvoriștea. Este vorba de DC 54 A și DC 55 A în lungime totală de 7kilometri, drumuri care au fost grav afectate de inundațiile din 2010. Lucrările au fost executate de firma SUCT și au costat 972.000 de euro bani europeni atrași pe măsura 322d. Nechifor alături de care s-au aflat primarul de Zvoriștea, Constantin Bararu și reprezentanți a constructorului, a ținut să arate că investiția este una foarte importantă pentru locuitorii comunei. ”Vreau să felicit pe domnul primar Bararu, pe constructor dar și pe cei care au asigurat dirigenția de șantier pentru că au finalizat în timp util această investiție. E o lucrare foarte bună care a ținut cont și de ceea ce înseamnă drumuri laterale, căi de acces la terenurile agricole ale oamenilor. Și partea de semnalizare și marcaje este foarte bună și asta înseamnă că s-a făcut un lucru bun”, a spus Nechifor. El a subliniat că în maxim două săptămâni vor mai fi inaugurate alte patru drumuri modernizate, de această dată drumuri județene, la Ulma, Șaru Dornei, Volovăț și Hănțești.

Bararu: ”Este o lucrare de nota zece”
La rândul său primarul Constantin Bararu a ținut să mulțumească firmei de construcții SUCT Suceava pentru faptul că a terminat lucrarea în doar trei luni și jumătate în condițiile în care termenul era de nouă luni. ”Este o lucrate de nota zece”, a concluzionat primarul, care a mai subliniat că lucrările de modernizare cuprind și 3.700 de metri liniari de șanțuri dalate. ”A fost o provocare pentru noi această lucrare. Întrecerea în sine a fost cu noi înșine pentru că anul acesta sărbătorim 60 de ani de existență. Ne-am mobilizat exemplar și am reușit să facem această lucrare în trei luni și jumătate în loc de nouă luni”, a declarat la rândul său directorul general al SUCT Suceava, Dumitru Popescu.

Președintele Consiliului Județean, prezent la recepția lucărilor de modernizare a unui drum comunal din Zvoriștea, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava