• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, însoţit de secretarul general Radu Vişan, secretarul general adjunct Gabriel Bodescu şi de Ciprian Paraschiv, director de dezvoltare în cadrul aceluiaşi for au participat ieri la Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Suceava.
Președintele FRF Răzvan Burleanu a apreciat invitația AJF Suceava menționând faptul că a fost pentru prima oară când a fost invitat la o astfel de adunare. Împreună cu primarul Ion Lungu și directorul LPS Suceava, Ion Radu, precum și cu alte oficialități locale el a vizitat internatul și terenurile din cadrul unității de învățământ declarându-se foarte mulțumit că la Suceava există interes pentru sport și în special pentru fotbal. Cât despre organizarea unui Centru de Excelență aici el a afirmat că va avea în vedere Suceava în următorii ani.
„Ne-a onorat faptul că preşedintele Răzvan Burleanu a acceptat invitaţia noastră şi sper că a plecat cu o impresie plăcută de la Suceava. Cu ocazia acestei vizite ne-am întâlnit și cu conducătorii comunităţii locale, intenţia noastră fiind aceea de a identifica posibilităţile existente pentru înfiinţarea unui centru de excelenţă fotbalistică la noi în municipiu, după modelul celor date deja în folosinţă la Timişoara şi Târgu Mureş”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele AJF Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava