• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul PNL Ludovic Orban va participa luni la o întâlnire cu reprezentanți ai sucevenilor din diaspora, precum și la vernisajul expoziției Ștefan cel mare – din istorie în veșnicie”. Deputatul PNL de Suceava și vicepreședinte partidului pentru Regiunea de Nord-Est, Ioan Balan, a anunțat astăzi că de luni dimineață, Ludovic Orban va fi prezent, la Sucevița, la o întâlnire a Biroului Politic Național al PNL Diaspora, organizație condusă de senatorul Viorel Badea. După întâlnirea politică, liderul PNL va participa la o discuție cu suceveni plecați la muncă în străinătate pentru a afla direct de la aceștia problemele pe care le au. După Sucevița, președintele PNL se va deplasa la Rădăuți, unde va participa la inaugurarea cabinetului parlamentar al deputatului Dumitru Mihalescul. Tot la cabinetul parlamentar, Ludovic Orban va avea o discuție și cu oamenii de afaceri din județul Suceava.

Ultima oprire a lui Ludovic Orban în județ va fi în municipiul Suceava, el urmând să fie prezent la deschiderea expoziției „Ștefan cel Mare – din istorie în veșnicie”. Vernisajul expoziției va avea loc la Muzeul de Istorie din Suceava, începând cu ora 14:00. La final, Ludovic Orban va vizita Cetatea de Scaun a Sucevei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava