• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a sărit în apărtarea lui Octavian Ilisoi, cel care a fost înlocuit din funcţia de şef al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava. Înclouirea lui Ilisoi din funcţie s-a făcut în urma unei decizii a conducerii Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), noul şef al instituţiei sucevene fiind Constantin Savu. Alexandru Băişanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că această decizie este „o eroare a sistemului”, şi că „a venit ca o bombă”. „Nimeni nu a ştiut că se poate întâmpla chestia asta”, a declarat Băişanu.
El a mai spus că Octavian Ilisoi este unul dintre cei mai buni specialişti pe care judeţul Suceava îi are în acest domeniu. „În opinia mea domnul Octavian Ilisoi a fost, şi este în continuare, un adevărat profesionist, care din acest punct de vedere nu are nici o pată în evoluţia sa de când este în funcţia aceasta. Considerăm că lucrurile se vor regla în timp. Îi doresc succes şi înţelepciune domnului Ilisoi în ceea ce va face în continuare. Şi cred că dumnealui este cea mai bună variantă pentru conducerea Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava”, a declarat Alexandru Băişanu. El a adăugat că Octavian Ilisoi nu a fost înlăturat de la conducerea DSVSA Suceava, având în vedere că în momentul de faţă acesta se află în concediu medical.
Băişanu a mai spus că o echipă de control din partea ANSVSA va veni la Suceava pentru a efectua verificări la Direcţia Sanitar Veterinară. „Această comisie va verifica dacă domnul Ilisoi şi-a făcut datoria corect faţă de instituţia pe care o reprezenta, dacă a avut inadvertenţe sau conflicte de interese între el şi terţi. Se va trage o concluzie, şi în funcţie de aceasta se va lua o decizie după întoarcerea domniei sale din concediu”, a spus liderul PNL Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava