Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Vântur s-a mutat în urmă cu zece ani în India, acolo unde cariera ei a prins contur. Se vehiculează chiar că românca ar fi ajuns milionară în urma concertelor sale, iar dacă ar fi să judecăm după prețul biletelor, informația ar putea fi justă, notează click.ro.

După o perioadă de acomodare cu cultura indiană, timp în care a învățat și limba hindi, Iulia Vântur și-a extins cariera în plan muzical, dar și în cinematografie, iar în prezent se vehiculează că aceasta ar fi devenit milionară, în urma concertelor pe care le-a susținut până acum. Și, pe bună dreptate, dacă ar fi să analizăm suma pe care o cere Iulia pentru biletele la concertele sale, informația s-ar putea adeveri. Potrivit presei din India, se estimează că averea Iuliei Vântur s-ar ridica la suma de aproximativ 10 milioane de euro în prezent. Vedeta româncă ar fi ajuns la această performanță în urma concertelor sale în special, chiar dacă a avut, de-a lungul timpului, și proiecte cinematografice. Un singur bilet la concertul său poate ajunge să coste și 150 de dolari (în jur de 700 de RON), astfel că, în timp, dacă s-a bucurat de săli pline, Iulia a agonisit ceva bani, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pretul-astronomic-pe-care-il-cere-iulia-vantur-la-634924.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava