MOPAN Suceava

Surpriză de proporţii, în procesul fraţilor Dolănescu, pe moştenirea de un milion de euro. În urma ultimelor expertize, iată că balanţa se înclină de departe în favoarea lui Ionuţ, vila din Caimatei, în care el locuieşte, fiind ieftinită substanţial. Dragoş, stabilit de zece ani în Costa Rica, contestă evaluările depuse la dosar, la termenul din 23 noiembrie, informează click.ro.

“Experţii nu au chemat-o şi pe experta noastră. La fel de ciudat mi se pare că piaţa imobiliară din Bucureşti a scăzut, iar la Sinaia a crescut, ceea ce nu e normal. Adică ei au scăzut valoarea imobilului care îi va reveni lui Ionuţ, iar la cea care va fi a mea, din Sinaia, au crescut preţul, de la 180.000 € la 297.000 €. Casa din Sinaia e neîncălzită şi neîngrijită de când a murit tata, iar ei au comparat-o cu unele mult mai valoroase. E ca şi când ai compara un Trabant vechi cu un Mercedes. În plus, au inventat o mansardă la vila din Sinaia, şi aşa au mai crescut preţul, dar în podul acela distrus nu se poate locui!”, a spus Dragoş pentru Click!.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/pretul-caselor-mostenite-i-incins-iar-pe-fratii-dolanescu

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava