MOPAN Suceava

Odată ce Renee Zellweger a câştigat Oscarul cu rolul din Judy, legendara Judy Garland a revenit în atenţia noastră atât cu realizările ei profesionale, cât, mai ales, cu suferinţele pe care le-a îndurat încă de la începutul carierei sale fabuloase de la Hollywood, notează click.ro.

Nu puţini erau cei care îi spuneau lui Judy “purceluş grăsuţ” şi asta pentru că şefii studiourilor au denumit-o aşa atunci când, la 14 ani, a încercat să intre în showbiz. Imediat ce a semnat cu MGM, Garland a intrat pe o dietă strictă, iar caloriile consumate de ea zilnic erau numărate chiar de directorii studioului. De multe ori i se întâmpla adolescentei să se întindă după un platou de mâncare adus la filmări pentru întreaga echipă şi să i se ia pur şi simplu din faţă. De fiecare dată când Judy părăsea platoul de filmare pentru a lua o gustare, directorii se informau unii pe alţii cu privire la gestul ei şi apoi se luau măsuri. Garland era atât de stresată să rămână slabă, încât se apucase de fumat. De fapt, a fost chiar încurajată de fumeze câte 80 de ţigări pe zi, ca să uite aproape complet de mâncare, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/pretul-succesului-judy-garland-hartuita-sexual-cand-filma-vrajitorul-din-oz-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava