Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de fotbal Foresta Suceava s-a reunit la începutul acestei săptămâni pentru debutul pregătirilor de iarnă. La prima chemare a antrenorului Dorin Goian au răspuns prezent 27 de jucători, singurul absent, motivate, fiind Karime Makongo.
Din cei 27 de jucători care au venit la stadionul ”Areni”, șapte sunt nou veniți, portarul Daniel Zvoronciuc și mijlocașul Sebastian Nechita care au fost aduși de la Dante Botoșani, Valentin Hagiu, mijlocaș și el, ce a venit de la Rapid Brodoc, fundașul central Ștefan Cană care aparține de FCSB, dar a evoluat în prima parte a campionatului în eșalonul secund, pentru Unirea Constanța, iar atacantul Robert Martin a revenit de la Șomuz Fălticeni.

Sub comanda lui Dorin Goian au ajuns și doi tineri de mare perspectivă de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, este vorba de internaționalul de juniori Sebastian Burlacu, născut în 2008, și de atacantul Ștefan Valentin Petraru, născut în 2007, care au jucat în acest sezon pentru echipa Under 16 pregătită de Andrei Ițco, calificată în play-off-ul Ligii Elitelor și în sferturile de finală ale Cupei României.

După perioada de reacomodare la efort echipa suceveană va pleca într-un stagiu centralizat la Gura Humorului, în intervalul 6-18 februarie, cartierul general fiind stabilit la Hotelul Toaca Bellevue.

Oficialii clubului au schițat și programul partidelor de verificare, după cum urmează: pe 3 februarie, cu Politehnica Iași, pe 11 februarie, cu Gloria Bistrița, pe 18 februarie și 1 martie, cu Șomuz Fălticeni, pe 22 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 25 februarie, cu Rapid Brodoc, și pe 4 martie, cu Bucovina Rădăuți.

„Vrem să facem o pregătire de iarnă cât mai bună pentru ca debutul sezonului oficial să ne prindă în formă maximă. Știu că este o perioadă dificilă pentru jucători, însă ei sunt conștienți că este foarte importantă și sunt convins că vor răspunde bine la antrenamente.

Poziția de lider în clasament ne obligă să jucăm barajul, acesta este primul obiectiv, iar odată ajunși acolo vom da totul pentru a încerca promovarea. Am reușit să aducem jucătorii pe care i-am dorit și care sper să ne ajute. A fost dificil de transferat sportivi de valoare în intersezon, dar am reușit să facem lucruri bune deocamdată”. a declarat antrenorul principal al grupării sucevene, Dorin Goian.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă pe primul loc în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a, avansul important de 9 puncte față de următoarea clasată asigurându-i deja formației sucevene calificarea în play-off.

„Galben-verzii” vor relua campionatul pe 11 martie 2023, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava