Concert pascal
MOPAN Suceava

Județul Suceava a fost reprezentat consistent la Centenarul Mișcării Penticostale organizat sâmbătă, 3 decembrie, la Palatul Parlamentului din București. Printre cei prezenți s-au numărat omul de afaceri, fost deputat iar în prezent consul onorific al Republicii Coreea la Rădăuți, Dumitru Mihalescul și primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

”Am fost onorat sa particip la Centenarul Miscării Penticostale organizat la Bucuresti, Palatul Parlamentului. Cultul creștin penticostal a adus o contribuție importantă la consolidarea democrației române prin valorile pe care le-a promovat de-a lungul timpului : integritate, responsabilitate individuala,libertate, iubirea față de Dumnezeu și de aproapele nostru.

Le mulțumesc in mod deosebit președintelui Cultului Penticostal, Nelu Filip, vicepresedintelui Liviu Axinte și nu în ultimul rând președintelui comunității de București, Costel Grămadă pentru invitație”, a transmis Dumitru Mihalescul.

Prezență suceveană consistentă la Centenarul Mișcării Penticostale organizat la Palatul Parlamentului, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava