MOPAN Suceava

PRIAevents vă invită să luați parte la PRIA AGRICULTURE & GALA FERMIERILOR DIN BANAT, în 22 iunie 2021, eveniment național, ce va avea loc on-site, la Timișoara, la USAMVBT, începând cu ora 10:30.  Evenimentul va fi transmis și live, pe PRIAevents Facebook, începând cu ora 10:30. Vor fi abordate subiectele cele mai importante pentru comunitatea fermierilor acestora și vor participa membri din întreaga tară.

Astfel, vom organiza și în acest an cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor români.

În cadrul evenimentului dezbatem alături de fermieri, autorități și companii conexe pentru a găsi cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea ți punem fermierii in legătura cu finanțatorii si supermarketurile și găsim soluțiile de colaborare.

Premiile fermierilor din Banat reunesc comunitatea agricolă bănățeană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație cu semnificație deosebită pentru agricultură.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură. Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

În cadrul evenimentului vom afla răspunsul la întrebări precum:

  • Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători?
  • Cum putem beneficia de prevederile PAC 2021-2027? Ne concentram pe mediu si pe dgitalizare?
  • Cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment?
  • Green deal și agricultura Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă Agricultura bio. Se poate dezvolta și mai mult?
  • Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada?
  • Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă?
  • Codul de bune practici agricole. Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania
  • Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada?
  • Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor?
  • Cum sunt finanțate fermele de familie si fermele mai mari din Romania?
  • Legea terenurilor agricole 2021. Status Cum se face pregătirea forței de munca in acest
  • domeniu?
  • Învățământul dual in agricultura in Romania. Cum se poate crește numărul absolvenților?
  • Rolul asociațiilor și clusterelor agricole
  • Noile metode și tehnici de ameliorare / cercetare. Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură?
  • De ce au nevoie pentru a-și crește afacerile? Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

Lectorii pe care îi avem în vedere sunt:

Adrian OROS – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Alin NICA – Președinte, Consiliul Județean Timiș

Dimitrie MUSCĂ –  Director General, Societatea Agricolă Combinatul Agroindustrial Curtici

Valeriu TABĂRĂ – Președinte ASAS/Fost Ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Viorel MATEI – Președinte, Asociația Producătorilor de Cereale și Plante Tehnice Timiș

Prof.univ.dr. Cosmin Alin POPESCU- Rector,  Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României”

Nicolae Doru MOȚ– Fermier, Agromoț SRL

Viorel Hapenciuc – Președinte, TimLactAgro

PRIA AGRICULTURE ȘI GALA FERMIERILOR DIN BANAT face parte din seria evenimentelor care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei în România și Republica Moldova.

Pentru participare gratuita la PRIA Agriculture & Gala Fermierilor din Banat va rugam sa va inscrieti pe: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-din-banat-la-usamvbt-in-22-iunie-2021/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava