MOPAN Suceava

Susţinătorii celor doi candidaţi pentru preşedinţia PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu (actualul lider) şi Marius Ursaciuc – primarul din Gura Humorului, s-au aflat faţă în faţă în cadrul unei întâlniri care a avut loc duminică în sala mare a Casei de Cultură din Suceava. Deşi iniţial şedinţa trebuia să fie a Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, pentru a-şi stabili delegaţii la conferinţa judeţeană de alegeri, în cele din urmă totul s-a transformat într-o lansare „altfel” a celor două candidaturi. Astfel se face că o şedinţă a liberalilor din municipiul Suceava s-a transformat într-o şedinţă la care au fost prezenţi membri ai PNL din între judeţul, fiecare dintre cei doi candidaţi venind împreună cu susţinătorii pe care îi au în momentul de faţă.

De partea lui Marius Ursaciuc au fost deputaţii PNL Dumitru Pardău, Constantin Galan şi Radu Surugiu, primarii Ioan Pavăl (Dumbrăveni),Tudor Zdrob (Fundu Moldovei) şi Adrian Popoiu (Siret). Pentru Alexandru Băişanu şi-au declarat susţinerea Mihăiţă Negură – primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Ilie Niţă – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava Gelu Puiu – fost secretar de stat, Gheorghe Aldea – viceprimarul din Fălticeni, Ioan Moraru – director al Companiei Naţionale a Uraniului, Vasile Mocanu – directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Cristina Teodorovici – inspector şcolar general adjunct, Simion Sticleţ şi Petru Carcalete – consilieri locali din Rădăuţi şi Vasilică Băiţan – director al CSM Suceava.

De remarcat faptul că Băişanu nu a avut un discurs critic la adresa lui Marius Ursaciuc, el avându-i ca ţină pe unii dintre susţinătorii acestuia, în speţă deputatul Constantin Galan. În ceea ce-l priveşte pe Marius Ursaciuc, acesta a ţinut să le transmită membrilor PNL Suceava că este unul dintre cei care crede în valorile liberale. „Cred în secretul votului. Nu mulţimea unor alegeri dă valoare unui grup iar principiile sunt deasupra tuturor. Domnul Băişanu îmi este prieten, aş putea să spun că este chiar de gaşcă, dar din păcate alte lucruri nu funcţionează: faptul că o candidatură este privită ca un atentat la unitatea partidului. Mă obligă să fiu o alternativă în PNL pentru cei mulţi sau puţini care consideră că mâine trebuie să îi convingem pe cei din stradă că noi suntem cei mai buni iar astăzi. M-am luptat cu toţi adversarii şi am făcut-o eficient”, a spus Ursaciuc, care a mai adăugat că este unul dintre cei care l-a sprijinit pe Alexandru Băişanu, însă acesta mai are multe de îndreptat.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava