• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prima ediţie a „Românii au talent” din cel de-al cincilea sezon al emisiunii, a fost lider absolut de audienţă, peste 4,3 milioane de telespectatori urmărind show-ul difuzat vineri seară de postul de televiziune Pro TV, informează click.ro.

Telespectatorii au făcut cunoştinţă cu noii eroi naţionali şi au avut parte de un spectacol memorabil oferit atât de concurenţi, cât şi de noul juriu format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi de cele două gazde ale emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş. Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 – 23.11, peste 4,3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audiență a fost stabilit la 22.45, când 5.1 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/prima-editie-romanii-au-talent-lider-absolut-de-audienta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava