După ce și-a pus familia, rudele, prietenii și colegii pe jar, anunțând că a avut coronavirus, Mihai Bendeac s-a justificat în seara zilei de 17 mai, într-o postare pe canalul său de YouTube. A făcut în direct testul de depistare a anticorpilor Covid-19, s-a înțepat în deget și a așteptat rezultatul.

“Am avut dreptate, asta indică faptul că există anticorpi, așa că am avut dreptate (n.r. că a avut coronavirus). Treaba asta s-a întâmplat acum două luni. Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip, pentru că există, din păcate, foarte mulți oameni care se gândesc că ar fi stigmatizați. E o tâmpenie. Trebuie să trecem împreună prin această chestie”, a declarat, potrivit click.ro, Bendeac, care a găsit și o scuză și pentru faptul că nu a anunțat la 112 apariția simptomelor după înmormântarea bunicului: “Nu m-am testat atunci. Atât eu, cât și familia, ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în momentul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate, se făceau foarte multe anunțuri vizavi de serviciul 112, nu apelați serviciul 112 decât dacă aveți probleme respiratorii grave”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/prima-reactie-lui-mihai-bendeac-legat-de-coronavirus-s-testat-direct-si-sarit-sus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava