Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Adâncata a depus la Compania Națională de Investiții proiectul pentru construcția a 10 kilometri de trotuare în comună. Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a declarat că inițiat a intenționat să finanțeze acest proiect din fonduri proprii ale comunei, prin contractarea unui credit, însă a apărut posibilitatea ca proiectul să fie depus la CNI. „Așteptăm, probabil cel mai curând posibil, să aflăm dacă suntem pe lista de sinteză, astfel încât să fim incluși și noi pe bugetul anului 2021 cu acest proiect”, a spus Viorel Cucu. El a spus că proiectul are o valoare de aproximativ 4 milioane de lei. Primarul din Adâncata a arătat că trotuarele ar urma să fie amenajate pe marginea drumului național care trece prin comună, de la intrarea dinspre Suceava până în Călugăreni, și din Călugăreni până în Poiana. „Este un proiect foarte-foarte important, pentru că toate instituțiile publice, școlile sunt de-a lungul drumului național și astfel vom avea atât siguranța pietonilor, cât și siguranța copiilor și a tuturor locuitorilor comunei Adâncata pentru că vor circula pe aceste alei pietonale în așa fel încât să nu avem dea face cu circulația autovehiculelor sau a utilajelor”, a precizat Viorel Cucu. El a spus că își dorește ca până la începerea acestei investiții să fie finalizate lucrările la rețelele de apă și canalizare, precum și la rețeaua de gaz metan din comună.

Viorel Cucu a mai declarat că proiectul pentru introducerea rețelei de gaz metan în comune este aproape de finalizare, însă este îngreunat de termenele pentru obținerea avizelor de la unele instituții ale statului, cum ar fi Drumurile Naționale.

El a amintit că proiectul presupune construcția rețelelor de gaze naturale în comunele Adâncata și Hănțești, prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Pleșa. El a amintit că în momentul de față aproximativ 80% din locutorii comunei vor să se racordeze la rețeaua de gaze naturale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava