Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a declarat că activitatea primăriei este concentrată în această perioadă în special pentru sprijinirea familiilor aflate în situaţii de risc, precum şi pentru intensificarea lucrărilor de dezinfecţie pentru prevenirea infectării populaţiei cu noul coronavirus. Trebuie spus că Adâncata, alături de Suceava și alte șapte Suceava se află în zona de carantină totală.

Viorel Cucu a spus că alături de viceprimar şi alţi angajaţi ai primăriei a mers personal la mai multe familii din comună pentru a le duce alimente şi bunuri de strictă necesitate. El a spus că până în prezent a asigurat bunuri pentru aproximativ 80 de familii, acestea primind alimente, apă, iar în unele cazuri, pentru cei care nu se pot deplasa le-au fost cumpărate medicamentele de care au nevoie. Primarul din Adâncata a spus că în comună sunt 28 de familii cu risc ridicat de vulnerabilitate, primăria va acorda în continuare sprijin mai multor familii care au nevoie de ajutor în această perioadă.

Viorel Cucu, care este fost cadru militar, a precizat că în cursul zilei de sâmbătă la Adâncata va ajunge un transport cu 140 de pachete pentru familiile nevoiaşe, donaţie din partea Ministerului Apărării Naţionale.

Pe de altă parte, el a precizat că pentru prevenirea răspândirii noului virus s-a efectuat dezinfecția tuturor drumurilor modernizate sau nemodernizate din comună, pe aproximativ 40 de kilometri.
El a prfecizat că sâmbătă, 4 aprilie 2020 se va face dezinfecția sediului primăriei, școlilor, bisericilor, dispensarului și poliției din comună.
„De asemenea, în comună au fost montate aparate de dezinfecție la intrarea în blocul existent în comună și se asigură dezinfectarea scării blocului. Sperăm ca locuitorii comunei să înțeleagă importanța dezinfectării continue a spațiilor”, a declarat Viorel Cucu. El a spus că locuitorii care au nevoie de sprijin în această perioadă sunt rugați să apeleze unul din numerele de telefon: 0230 528 566 – Primăria Adâncata, 0742 782 337- Donisă Cătălin-Șef SVSU; 0745 678 725- Mihai Valerian, consilierul personal al primarului și 0744 347 520 – Anton Cristi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava