Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Adâncata va sărbători, la finalul acestei săptămâni, zece cupluri de aur și îi va premia pe cei mai buni elevi din comună, din clasele V-VIII. Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a precizat că cele două evenimente vor avea loc duminică, 15 august, de sărbătoarea Sfintei Maria, la biserica veche de lemn „Sf. Dumitru” din această comună. Viorel Cucu a spus că nici anul acesta, pe 15 august, de Ziua Comunei Adâncata nu vor fi organizate manifestări de amploare, pentru a preveni răspândirea cazurilor de coronavirus. „Având în vedere că se vorbește din ce în care mai mult despre valul al patrulea, noi am luat decizia să nu organizăm un festival așa cum se întâmpla înaintea pandemiei pentru a evita creșterea numărului de îmbolnăviri”, a spus Viorel Cucu. El a precizat că în aceste condiții, singurele evenimente care vor fi organizate vor fi premierea elevilor și a cuplurilor de aur.

„Ca în fiecare an onorăm cum se cuvine cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Iar anul acesta avem zece cupluri care vor fi premiate. Cuplurile de aur vor fi sărbătorite la Biserica de lemn din Adâncata, printr-o slujbă religioasă, o masă festivă și cu premii în produse și bani. De asemenea, în fiecare an noi premiem performanța școlară. Iar anul acesta avem foarte mulți elevi din clasele V-VIII care au medii de peste 9,50 și care vor fi premiați”, a precizat primarul din Adâncata.

El a spus că premierea elevilor va începe la ora 15:30, la Biserica de lemn din Adâncata, după care va urma slujba religioasă și festivitatea de premiere a cuplurilor de aur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava