MOPAN Suceava

Primăria Berchișești a reînceput lucrările la investiția „Construcție Grădiniță cu program normal”. Primarul din Berchișești, Violeta Țăran, a precizat că proiectul este finanţat de statul român prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Violeta Țăran a precizat că potrivit contractului, noua grădiniță din comuna Berchişeşti are ca termen de recepţie a lucrărilor luna noiembrie a acestui an, după ce primăria a pus la dispoziţie suprafaţa de teren necesară acestei investiții.
„Noua clădire destinată micuților din localitatea noastrăcuprinde patru săli de grupă, spațiu multifunțional, cabinet medical, cancelarie, vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice și spații de depozitare”, a spus primarul din Berchișești.

Violeta Ţăran a adăugat că în proiect este prevăzut și un spațiu de joacă pentru copii amplasat în curtea interioară a clădirii care va cuprinde gropă de nisip și dotări pentru divertismentul copiilor, respectiv topogane, leagăne, complex de joacă Inglewood. „Este vorba despre un demers extrem de binevenit pentru copiii din localitatea noastră. Mulţumesc lui Dumnezeu că avem o comună cu mulţi tineri, cu mulţi copii, spre deosebire de alte zone ale ţării confruntate cu depopularea! Altfel spus, comuna Berchişeşti are viitorul asigurat! Mie şi Consiliului Local, alături de conducerea unităţilor de învăţământ din comună, nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne străduim şi pe mai departe să le asigurăm preșcolarilor și școlarilor toate cele trebuincioase pentru a creşte, a învăţa şi a se dezvolta frumos, sănătos şi armonios!
După cum m-am angajat de fiecare dată în faţa cetăţenilor din Berchişeşti, comuna noastră va fi într-un continuu proces de dezvoltare şi modernizare, în toate domeniile de activitate, iar Primăria va contribui în mod esenţial la creşterea nivelului de trai şi confort al localnicilor, prin dezvoltarea unor programe şi servicii de nivel european”, a încheiat Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava