MOPAN Suceava

Manifestare emoționată de comemorare a eroilor în comuna Berchișești organziată de primăria din localitate. Evenimentul a cuprins o slujbă de comemorare a celor care s-au jertfit pentru țară și pentru pământul strămoșesc și o festivitate de depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor. Primarul Violeta Țăran a arătat că Ziua Eroilor este un moment de pioasă aducere aminte a tuturor eroilor români, cunoscuți și necunoscuți, care s-au jertfit pe câmpurile de bătălie dar reprezintă un moment important și pentru tânăra generație, ”deoarece este fundamental ca tinerii noștri să cunoască adevărul istoric și să-și onoreze permanent eroii”.

”Vesnică recunoștință eroilor neamului românesc! Ziua Eroilor, sărbătorită în fiecare an cu prilejul Înălțării Domnului, este un moment de pioasă aducere aminte a tuturor eroilor români, cunoscuți și necunoscuți, care s-au jertfit pe câmpurile de bătălie.  Ziua Eroilor reprezintă un moment important și pentru tânăra generație, deoarece este fundamental ca tinerii noștri să cunoască adevărul istoric și să-și onoreze permanent eroii!

Una din condițiile progresului României este acordarea respectului cuvenit eroilor și martirilor neamului nostru, iar tinerilor le revine misiunea de a le onora așa cum se cuvine memoria și a le perpetua dovezile de curaj, devotament și iubire de țară! Le mulțumesc veteranilor de război și urmașilor acestora, atât câți mai sunt în viață, pentru sacrificiile de care au dat dovadă în bătăliile grele purtate pentru suveranitatea națională. Ei sunt un exemplu de urmat pentru fiecare dintre noi, iar noi suntem obligați să le răsplătim jertfele prin fapte! Glorie veșnică eroilor neamului românesc!”, a declarat primarul de Berchișești.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava