Primarul din Berchișești, Violeta Țăran, a anunțat că în perioada următoare vor fi finalizate lucrările la noua grădiniță cu program normal din comună. Violeta Țăran a precizat că își dorește ca noua grădiniță să fie funcțională odată cu începerea noului an școlar. Ea a precizat că noua grădiniță a fost construită printr-un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală – etapa a II-a.

Noua clădire destinată preșcolarilor din Berchișești va avea patru săli de grupă, un spațiu multifuncțional, cabinet medical, cancelarie, vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice și spații de depozitare. În proiect este prevăzut și un spațiu de joacă pentru copii amplasat în curtea interioară a clădirii care va cuprinde groapă de nisip și dotări pentru divertismentul copiilor, respectiv topogane, leagăne, complex de joacă Inglewood.

Violeta Țăran a spus că o bucură faptul că Berchișești este o comună cu mulți tineri, cu mulți copii, iar aceștia beneficiază de cele mai bune condiții de învățământ, atât în grădinițe, cât și în școli.

Primăria Berchișești va finaliza lucrările la noua grădiniță cu program normal din comună (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava