Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăriile din Câmpulung Moldovenesc și din zece comune învecinate au contribuit financiar pentru achiziţionarea unui aparat de testare Covid pentru spital din acest municipiu. Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a declarat că în cursul zilei de astăzi, spitalul municipal a semnat contractul pentru achiziţionarea acestui aparat. Contractul pentru achiziționarea acestui aparat a fost semnat cu firma Praxis Medica SRL Iași, termenul de livrare fiind de maxim 14 zile. Negură a precizat că luni, 30 martie 2020 a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc, în care s-a aprobat rectificarea bugetului local având ca obiectiv finanțarea Spitalului Municipal în vederea achiziționării unui echipament pentru testare coronavirus și a 1.000 de teste. El a mai spus că suma pentru achiziționarea echipamentului și a testelor este de 433.000 de lei, Primăria Câmpulung Moldovenesc alocând 168.000 de lei. O altă sumă de 265.000 de lei provine din contribuţia financiară a localităţilor Moldovița, Vatra Moldoviței, Frumosu, Vama, Pojorâta, Sadova, Fundu Moldovei, Breaza, Moldova Sulița și Izvoarele Sucevei. „Pe această cale doresc să le mulţumesc tuturor primrilor din aceste localităţi pentru solidaritatea de care au dat dovadă”, a declarat primarul din Câmpulung Moldovenesc.
Mihăiţă Negură a ţinut să precizeze că în bugetul pe anul 2020 Spitalului Municipal i-a fost alocată suma de 600.000 lei pentru investiții.
El a amintit că pe 26 martie 2020 s-a aprobat un alt proiect pentru finanțarea Spitalului Municipal cu suma de 200.000 lei pentru achiziționarea de medicamente și materiale sanitare în valoare de 130.000 lei și a unui aparat de ventilație mecanică în sumă de 70.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava