Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Ion Lungu este nemulţumit din cauză că şefii de la Mediu nu au soluţii pentru rezolvarea problemei mirosului greu degajat de staţia de epurare din Lunca Sucevei. Vineri, la Palatul Administrativ din Suceava a avut loc o întîlnire în care s-a discutat în legătură cu mirosul greu din zona complexului comercial „Iulius Mall”.

La întîlnire au fost prezenţi prefectul Florin Sinescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, primarul Ion Lungu, şefa Gărzii de Mediu, Adriana Iordache, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Vasile Oşean, şi directorul firmei de utilităţi ACET, Ştefan Groza. Problema mirosului din Lunca Sucevei a apărut din cauză că linia de tratare a nămolului de la staţia de epurare aparţinînd „ACET” este defectă. Staţia a fost recent modernizată de firma spaniolă „Dytras”, iar lucrările sînt în garanţie. Însă, „Dytras” este în insolvenţă.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că municipalitatea este dispusă să aloce un milion de euro pentru rezolvarea situaţiei, dar numai dacă responsabilii de la Mediu vin cu o soluţie. În cadrul discuţiilor, Ion Lungu a declarat: „Mă nemulţumeşte că nu ştim soluţia tehnică”. În timpul întîlnirii, Adriana Iordache şi Vasile Oşean au oferit cîte o soluţie pentru rezolvarea situaţiei, însă primarul nu a fost de acord cu nici una dintre ele.

Primăria dispusă să aloce un milion de euro pentru a scăpa de mirosul urât din Lunca Sucevei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava