Acţiunea se derulează anual, în preajma sărbătorilor pascale, cu sprijinul unităţilor de învăţământ din municipiul Fălticeni şi al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.

Obiectivul acestei mobilizări este salubrizarea şi igienizarea domeniului public (carosabil, trotuare, spaţiile şi zonele verzi din cartierele de locuinţe, parcurile şi grădinile publice, cursurile de apă).

Anul acesta, la ecologizarea de primăvară au luat parte peste 700 de elevi de la şcolile gimnaziale, cele trei colegii şi şcoala militară. Primăria Fălticeni a asigurat mănuşi de unică folosinţă, peste 500 de saci pentru colectare, iar angajaţii Sectorului de salubritate a transportat deşeurile. Elevii au fost coordonaţi, în zonele stabilite pentru ecologizare, de funcţionari ai Primăriei Fălticeni.

“Prin aceste acţiuni de ecologizare, pe care le derulăm primăvara şi toamna, împreună cu unităţile de învăţământ şi alte instituţii locale, încercăm să responsabilizăm comunitatea locală. Primăria Fălticeni, prin serviciul de salubritate, efectuează zilnic activităţi de salubritate. Este însă important ca fălticenenii să conştientizeze că avem fiecare obligaţia civică de a păstra mediul curat. Pentru că ne aflăm în preajma sărbătorilor pascale, este cu atât mai important ca, pe lângă curăţenia de acasă, să avem şi un oraş curat, şi să pătrăm ceea ce se face pentru noi toţi. Le mulţumesc elevilor, liceenilor, elevilor jandarmi şi cadrelor didactice pentru sprijin şi spiritul civic de care au dat dovadă şi de această dată”, a precizat prof. Gheorghe Cătălin Coman, Primarul municipiului Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava