Comenzi MOPAN Suceava

Vineri, 20 noiembrie 2015, Primăria Fălticeni a organizat „Ziua curăţeniei de toamnă”. Acţiunea a fost coordonată de Direcţia Tehnică şi s-a derulat cu sprijinul unităţilor de învăţământ, al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava.
În cadrul acţiunii au fost salubrizate şi igienizate spaţiile verzi din cartierele de locuinţe, parcuri, cursuri de apă, zone pietonale.
„Primăria Fălticeni gestionează activitatea de salubrizare în municipiul Fălticeni, dar încercăm să responsabilizăm şi comunitatea locală. De aceea, primăvara şi toamna, organizăm zile de curăţenie generală. Ne bucurăm că instituţiile de învăţământ şi-au arătat şi de această dată disponibilitatea de a participa la acţiunile de ecologizare, atitudine pe care am dori să o avem şi din partea altor instituţii. Apreciem în egală măsură sprijinul elevilor jandarmi şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava”, a declarat primarul Cătălin Coman.
Acţiunea a pus accent pe colectarea selectivă a deşeurilor: hârtie/cartoane, PET-uri, doze de aluminiu, deşeuri feroase.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava