MOPAN Suceava
Galerie foto47 poze în acest set

Primăria Fălticeni a organizat, astăzi, o nouă ediție a „Galei Premiilor de Excelență” în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni sportivi din acest municipiu, precum și profesorii și antrenorii acestora. În total au fost premiați 88 de sportivi și 14 antrenori care au obținut rezultate la competițiile naționale și internaționale. Gazda galei a fost primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, care de profesie este profesor de sport, el declarând că este extrem de mândru de rezultatele foarte bune obținute anul acesta de sportivii fălticeneni. „Este un eveniment pe care eu personal îl consider foarte necesar având în vedere numărul record de rezultate extraordinare pe care voi le-ați obținut în competițiile naționale și internaționale. Vreau să vă spun că sunteți niște copii minunați. Sigur că vi s-a mai spus acest lucru, dar eu personal vreau să vă spun că sunt foarte mândru de voi și de rezultatele voastre. De fiecare dată când aud că se vorbește de Fălticeni în țară și în lume nu poate decât să mă bucure foarte foarte mult. Mulțumesc și colegilor mei profesori antrenori care zi de zi stau cu voi. Vă mulțumesc vouă, sportivilor, pentru efortul și pentru tot ceea ce faceți la antrenamentele specifice. Și vă felicit sincer pentru rezultatele extraordinare pe care le-ați obținut la atletism, box, canotaj, înot, tenis de masă și de câmp, la volei. Am spus sporturile într-o ordine alfabetică pentru că nu vreau să știrbim meritele și rezultatele nici unuia dintre voi. Pentru că sportul presupune foarte multe sacrificii, sunt învingători și învinși dar voi de fiecare dată ați reușit să vă depășiți valoarea, să vă depășiți rezultatele de la antrenamente și să obțineți rezultate, și spun fără să exagerez cu nimic, rezultate spectaculoase în tot ceea ce înseamnă competițiile sportive. Eu știu ce înseamnă sportul, știu câte sacrificii faceți, știu ce înseamnă să munciți zi și noapte, să faceți antrenamente și atunci când condițiile meteo nu sunt foarte bune și atunci când nu aveți timp sau nu aveți chef, pentru că sunt lucruri normale care se întâmplă și cu atât mai mult rezultatele voastre ne fac să fim mândri și să fiu extrem de încântat pentru ceea ce voi reușit să faceți. Vă felicit”, le-a transmis Cătălin Coman tuturor celor prezenți.

El a adăugat că premiile oferite de Primăria și Consiliul Local Fălticeni sunt mici în comparație cu rezultatele obținute de sportivi, însă „ne-am străduit să fim echilibrați să vă dăm o motivație suplimentară pentru a continua sportul de performanță, pentru a obține alte rezultate. Și de ce nu, acum suntem în 2022 la final și în 2024 sper să aud de voi la Paris la Jocurile Olimpice”.

De precizat că Primăria Fălticeni a alocat peste 100.000 de lei pentru premiile acordate sportivilor și antrenorilor cu performante deosebite în cursul acestui an, primarul Cătălin Coman ținând să mulțumească și tuturor firmelor care au contribuit suplimentar cu bani pentru a completa premiile acestora. Premiile acordate au fost între 400 și 4.000 de lei, cea mai mare sumă fiind acordată Anisiei Prisecariu, multiplă campioană la natație.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava