Comenzi MOPAN Suceava

Primăria Municipiului Fălticeni organizează prima consultare publică pe tema aprobării unui „Regulament privind desfăşurarea activităţii de gestionare a câinilor cu şi fără stăpân din municipiul Fălticeni”.

Primarul Cătălin Coman a anunţat că vineri, 3 aprilie 2015, de la ora 14.00, se va întâlni în Sala „Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni, cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari. Cu acelaşi prilej va fi prezentat şi programul de colectare a deşeurilor reciclabile, în urma participării Municipiului Fălticeni în competiţia naţională „Oraşul Reciclării 2015”.

El a explicat că aceste consultări pe tema aprobarea Regulamentului privind desfăşurarea activităţii de gestionare a câinilor cu şi fără stăpân din municipiul Fălticeni vor continua pe data de 8 aprilie 2015, ora 15.00, cu o întîlnire la sediul Primăriei Fălticeni cu toate persoanele interesate de acest subiect.

Proiectul regulamentului a fost lansat pentru consultare publică pe data de 17 martie 2015 şi urmează să fie supus aprobării Consiliului Local Fălticeni în şedinţa ordinară din luna aprilie 2015.

Observaţii şi propuneri legate de acest proiect pot fi trasmise Primăriei Fălticeni pe adresa falticeni@falticeni.ro, sau în scris la Registratura Primăriei Fălticeni, str. Republicii nr. 13.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava