• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria municipiului Rădăuți a fost notificată astăzi de către SNT Transgaz și societatea Nord Gaz despre o posibilă limitare sau întrerupere a alimentării cu gaz metan. Asta deoarece una din conducte situată în zona râului Suceava al cărui debit a crescut rapid în urma ploilor abundente s-ar putea să cedeze.

”Vă informăm că începând cu data de 30 iunie datorită unei posibile fisuri pe conducta 10” Suceava –Rădăuți în zona râului Suceava menținem alimentarea către dvoastră prin SM 0498DO SRM Rădăuți dar în cazul creșterii riscului de a se rupe conducta se va sista alimentarea cu gaz către societățile dvoastră”, se spune în notificareea celor de la Transgaz. ”Am fost informați prin email de către SNT Transgaz Mediaș, Exploatarea Teritorială Bacău de situația apărută Având în vedere situația apărută și posibilitatea limitării respectiv a întreruperii alimentării cu gaze naturale a municipiului Rădăuți vă sugăm să luați măsurile ce se impun”, a transmis Primăriei Rădăuți,  ing. Florin Tanasă, șef serviciu Nord Gaz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava