MOPAN Suceava

Primăria orașului Vicovu de Sus s-a pregătit din timp pentru a reduce cheltuielile cu energia electrică. Primarul Vasile Iliuț a declarat că în oraș au fost finalizate lucrările de înlocuire a lămpilor de iluminat stradal pe artera principală de circulație, de la limita cu Vicovu de Jos și până în apropierea graniței cu Ucraina. Vasile Iliuț a spus că în total au fost înlocuite peste 100 de lămpi, investiția fiind finanțată de la bugetul local al orașului cu suma de 450.000 de lei, plus TVA. „Am luat decizia să schimbăm lămpile vechi pentru că aveam un consum foarte mare, motiv pentru care am decis să alocăm fonduri de la bugetul local. Pentru a face un proiect pentru schimbarea lămpilor vechi cu lămpi de tip LED ar fi durat circa doi ani. Și din calculele făcute și prezentate de specialiști, noi recuperăm banii pe care i-am alocat acum într-un singur an”, a spus primarul orașului Vicovu de Sus. El a arătat că un singur bec din cele care au fost înlocuite consuma cam cât cinci lămpi noi de tip LED, ceea ce înseamnă o economie foarte mare pentru bugetul local.

Vasile Iliuț a ținut să precizeze că primăria are depuse proiecte pentru obținerea de finanțări pentru modernizarea sistemului de iluminat din oraș. Iliuț a arătat că dacă acestea vor fi aprobate, lucrările de înlocuire a lămpilor de iluminat vechi vor continua pe străzile laterale.

Primăria orașului Vicovu de Sus s-a pregătit din timp pentru a reduce consumul de energie electrică, 7.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava