MOPAN Suceava

Primăria municipiului Rădăuți va efectua o dezinsecție prin pulverizare aeriană, cu ajutorul unui elicopter specializat, pentru combaterea țânțarilor, muștelor și a insectelor târâtoare, în perimetrul municipiului, a anunțat purtătorul de cuvânt al instituției, Bianca Cepil.

Această activitate se va desfășura luni, 10.08.2020, orele 17:30 – 21:00.  Se va utiliza, ca substanță insecticidă – EXIT 100 SC (cypermethrin 100 g/l SC).

”Substanța dispersată este nocivă în caz de înghițire, poate declanșa alergii,  este periculoasă pentru mediul acvatic (se vor evita suprafețele de apă) și albine. Nu conține elemente componente considerate a fi persistente, bioacumulative și toxice. Se recomandă a se asigura minimă protecție a persoanelor, prin evitarea, pe cât posibil, a prezenței în mediul exterior în timpul dezinsecției, protejarea familiilor de albine și a stocurilor de furaje exterioare. În caz de manifestări neplăcute, anunțați medicul sau adresați-vă serviciului de urgență din spitalul cel mai apropiat”, a transmis purtătorul de cuvînt al Primăriei Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava