MOPAN Suceava

Primăria Rădăuți a reacționat dur, astăzi, la o informare transmisă de compania Nord Gaz cu privire la motivele pentru care a fost oprită alimentarea cu gaz metan în acest municipiu, ceea ce a dus la sistarea furnizării agentului termic pentru populație. „Dragi rădăuțeni, încă o dată, relele intenții și dezinformările companiei Nord-Gaz au fost demonstrate în comunicatul de presă intitulat: „Punct de vedere privind situația întreruperii furnizării de gaze naturale către Servicii comunale S.A”. Ieri, a apărut în mass-media un punct de vedere al companiei Nord-Gaz, care nu doar că oferă informații eronate, ba, mai mult, instigă populația spre un val de revoltă, concentrat spre compania S.C Servicii Comunale S.A și, indirect, spre Primăria Rădăuți”, se arată într-un comunicat al Primăriei Rădăuți. Potrivit aceleiași surse, în ultimul paragraf al primei pagini din comunicatul care are ca subiect punctul de vedere al Nord-Gaz, această companie transmite că „pentru că furnizorul de gaze nu și-a încasat contravaloarea gazelor livrate începând cu luna februarie 2021, în ciuda tuturor eforturilor legale depuse în acest sens, cu respectarea și în conformitate cu prevederile contractuale și legale, a fost nevoit să ia măsuri extreme, respectiv să sisteze furnizarea de gaze naturale”

„Se dorește transmiterea informației false către populație, conform căreia S.C Servicii Comunale S.A nu a efectuat nicio plată! Exact asta înțeleg cei care citesc aceste rânduri!

În schimb, situația financiar-contabilă din a doua fotografie ne demonstrează exact contrariul: au fost făcute plăti aferente fiecărei luni, începând cu februarie 2021 și, până în prezent, pentru consumul de gaze naturale, conform documentelor primite de la S.C Servicii Comunale S.A. Plăți în valoare de 5.388.224,22 lei, aproximativ 1 milion de euro!

Comunitatea noastră este supusă unor presiuni fantastice din partea unei companii care, prin acțiunile de majorare a prețului la gaze din ultimele luni, prin informările trimise către utilizatorii casnici și economici privind majorările astronomice, nu dorește decât să destabilizeze echilibrul energetic din municipiul Rădăuți.

Nu vom ceda presiunilor, motiv pentru care, chiar în acest moment, delegația municipiului nostru, în frunte cu primarul Bogdan Loghin, se află la București, pentru încercarea soluționării de urgență a situației în care ne aflăm!”, se spune în comunicat.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava